Coach Tiel

 

Wat is coaching? Coaching is een moderne, snelgroeiende methode om mensen te helpen groeien, hun prestaties te verbeteren en hun gevoel van doel en voldoening te vergroten in hun werk, hun sport, in hun leven en vooral in hun relaties.

Coaching werkt omdat het begint op het niveau van de cliënt, waar je moet veranderen of ontwikkelen tot het punt waar de cliënt zijn/haar waarde ziet of erkent. Het is de intrinsieke motivatie die de persoon op de been houdt wanneer er weerstand is, moeilijke mensen of situaties ….Het is buiten de norm! Het is “Fhouses Edge”, onverwacht en zichtbaar gedrag dat mensen uitdaagt, energie geeft, stimuleert en motiveert. Het resulteert in een win-win waarbij coaching u het ontvangende derde ‘oneerlijke voordeel’ geeft in elk individu.

Vrouwen, bijvoorbeeld, zullen eerder inzien dat de Man tegen elk patroon de winst is en zij doen het gewoonlijk beter binnen bepaalde domeinen alsook buiten de KMO-arena.

Coaching is een cultuur die over het algemeen wordt toegejuicht en op een enthousiaste manier wordt aangeleerd, door de manager of de facilitator, maar die ook door een Coach aan de werknemer, of partner naargelang het geval, wordt overgebracht om als “Spirituele Wijsheid” te worden opgevat. Coaching is de verbintenis tot en het begrip van coaching , waarbij het wordt gezien als niet alleen woorden, maar eeniot manier om prestaties en gedrag in de tijd en in meerdere situaties te controleren.

Coaching is een manier om de cliënt en cliënt en cliënt de hoogste kwaliteit van dienstverlening te blijven bieden in een sfeer van vertrouwen en begrip.

Wat is de Co-coach relatie ? De co-coach is niet de baas of de coach slechts persoonlijke Trainer of Mentor voor de coachee. De output is om de coachee te helpen meer te doen dan ze voor mogelijk hielden en hen te helpen hun ware potentieel te ontdekken, en hun innerlijke waarden, energie, doel en dromen naar voren te brengen, hun communicatie- en relatievaardigheden te verbeteren en als resultaat op een hoger prestatieniveau te opereren in hun werk, carrière, sport of professioneel leven.

Waar is Coaching voor?

Een jaar of langer met een professionele coach werken, als dat nodig is, is heel vaak een tussenstop. Een way stop is een beslissing om een cliënt ofwel door te laten gaan met wat hij aan het doen is of zou willen doen, het omgaan met een Herstelprogramma. Of ze vinden een andere methode om hen te helpen hun persoonlijke doelen of dromen te bereiken. Het hebben van een coach, op welk werkgebied dan ook, betekent dat er iemand is die de rekeningen betaalt, die de checklist met ondersteunende acht sleutels heeft om succes te verzekeren en die wordt aangeboden om het proces te vertragen en te ondersteunen, of het nu gaat om een proces om met een uitdaging om te gaan die op ons pad ligt om een persoonlijke gewoonte te veranderen. Of het kan heel duidelijk zijn dat het proces wil afrekenen met bijvoorbeeld angst of zelftwijfel en als een coach zal de coach vragen “Is dat echt, wat is de ware aard ervan? Houdt dat je tegen om je doel of droom te bereiken?”

Als we ons snel vastleggen op het proces, maar open blijven staan voor het in twijfel trekken van de geldigheid van onze eigen coaching als en wanneer je je geleid voelt onderweg, merken we dat de veranderingen gemakkelijk worden doorgevoerd en de cliënt houdt waar hij aan werkt om succesvoller te worden, hij blijft vooruit gaan omdat hij proactief is.

Lees meer:

Voeten masseren

Voetreflexmassage

Aanbevolen artikelen