Coach Zeist

 

“Wat is coaching?”

Ik had onlangs een gesprek met mijn professionele coach. Tijdens ons gesprek beschreef hij wat coaching volgens hem inhoudt. Voor hem is coaching een volledig neutrale activiteit – zelfs als hij het meer als een metafoor zou beschrijven. Hij zag het duidelijk als een communicatie tussen de cliënt en de coach.

Wat is coaching?

Maar wat houdt coaching eigenlijk in? Wat is een coach? Ervaring kan ons toch een beter inzicht geven in wat een coach is.

De definitie van het woord coaching in het woordenboek als een “assisterende relatie gecodeerd in actie, een proces uitgedrukt door dialoog tussen een cliënt een alist van vaardigheden” en een activiteit uitgevoerd door iemand om een andere persoon te helpen doelen te bereiken en zijn of haar begrip en doeltreffendheid in zichzelf of in een of ander proces te verbeteren. Voor het doel van onze discussie zal ik coaching beschrijven in mijn eigen termen en wat de Nationalivic counsel, de beschermheer van de Olympische atleten, heeft gezegd over de betrokkenheid van een coach in het proces van voorbereiding op de Olympische Spelen.

De iep vanCoaching: Opleiding en Mentorschap

Bijvoorbeeld,

– Een tenniscoach is voor de speler als een kledinglijn is voor een shirt.

– Een auto coach helpt ervoor te zorgen dat uw onderdelen correct worden afgesteld, zodat u uw auto beter op de weg kunt krijgen!!!

– Een financiële coach helpt u een betere beslissing te nemen, zodat u zekerder bent dat u een geschikter huis zult aantrekken!

– Een fitness coach kijkt hoe je traint zodat je fitter bent!!

Ditzelfde idee geldt voor de professionele coach, tenzij hij een sportcoach is. Laten we zeggen dat ze kunnen helpen om iets te ontwikkelen buiten je directe sport, zoals gezondheid of fitness.

In feite kunnen coaches vaak coachen buiten de sport. Vooral tegenwoordig, wanneer er een overweldigende keuze is om niet te coachen maar je te beperken tot de gebruikelijke sportteams, is het makkelijk om te vergeten dat er vele andere manieren zijn om te leren, succesvoller te worden, organisatorische problemen aan te pakken, je evenwichtig te ontwikkelen, vooruit te komen in je werk of een passie voor mensen te cultiveren, of het nu gaat om relaties of schaatsen of het ontwikkelen van je eigen idee voor een bedrijf of reizen of…je snapt het idee.

Ik wil je een aantal tips geven en duidelijke persoonlijke doelen stellen in je eigen leven. Je kunt bereiken wat je verlangt. Het fundament dat je groei ondersteunt zijn je eerdere acties, die je hebt gemanifesteerd in de stappen van je reis. Het gaat erom moedig te zijn en massaal en consequent actie te ondernemen! Ik zou niet schrijven zonder met jullie een visie te delen van waar ik naar op weg ben. Ik zal hier de komende weken verder over schrijven, maar je krijgt het beeld – Menselijk potentieel zoals je dat nog nooit hebt gekend, is grenzeloos!!!

Een paar stappen om dagelijks te nemen:

1.Maak er een gewoonte van om regelmatig en regelmatig te journalen

2. Eigen moedertijd met jezelf

3. OngeschrevenBepoefen de kunst van het vergeven. Sommigen zeggen dat ik in mijn leven een betere balans moet ontwikkelen op het gebied van vergeving, over het hierboven genoemde onderwerp, maar het is iets wat je moet doen om je dromen in werkelijkheid te kunnen omzetten. Je kunt niet zozeer anderen vergeven, maar eigenlijk jezelf.

4. onverwachte reizen uit te nodigen en met nieuwe mensen te zijn

5. Deelnemen aan een Mastermind groep met identieke dromen in gedachten, variërend van een nieuw business idee tot een betere relatie van jouw soort. Kies uw top 5 mp’s in de volgorde van belangrijkheid.

Lees meer:

Trauma therapie Utrecht

Hsp coach Utrecht

Aanbevolen artikelen