Wandelcoach Utrecht

 

Wandel coaching is de beste beheersing van de vaardigheden die nodig zijn om een uitstekende wandelaar te worden. Wandel coaching is niet het lezen van boeken over voeten of het leren van weekendkampen. Wandel coaching is een grote verscheidenheid aan voorbeelden en praktisch inzicht in de belangrijke elementen van het wandelen. De beste manier om deze opstap te overzien is door het te doen. Het kan fysiek zijn, een beetje rechttoe rechtaan (hoewel vaak moeilijk op de vlakke stukken), of erg winderig. Het is niet overal winderig en je moet voorbereid zijn op veel van de uitdagingen. Dit is waar het kleine kereltje van wandel coaching een eerste wandelles van de dag kan worden.

Als u voorbereid bent op het avontuur en bereid bent de inspanning te leveren om uw vaardigheden in Patagonië te ontwikkelen, dan zal het kleine kereltje van een wandelles slechts een ontmoeting zijn. Net zoals life coaching gaat over het bereiken van meesterschap over verschillende aspecten van het leven, kan een wandelles de noodzakelijke katalysator of aanjager zijn voor Afhankelijk van de les, zult u uw perceptie, perspectief, en fysieke conditie verbeteren. Je kunt middelen vinden om je overtuigingen en zelfbeeld te verbeteren. Op deze manier wordt u een uitstekende cliënt voor een coaching proces. Dit nieuwe perspectief kan leiden tot nieuwe kansen, nieuwe doeleinden en nieuwe doelen. Daarom is het geen atheïsme om te zoeken naar en engelen om na te denken over een berggezicht en te genieten van de schoonheid van de natuur.

Hoewel ik geniet van het fysieke avontuur, is dit niet waar wandel coaching over gaat en niet waar het voor mij over gaat. Wandel coaching gaat niet over zelfverbetering, meer zelfvertrouwen, kracht en vaardigheid. Toegegeven, dit zijn allemaal kritische aspecten van het proces voor een volleerd wandelaar, maar wandel coaching gaat eerder over rust in de bergen, perspectief, perspectief, en het ontdekken van je waarheden, het zinvol maken van het leven, het beoefenen van een spirituele reis door jezelf te ontdoen van de behoefte om jezelf te definiëren. Dit is diep persoonlijk werk. Elke keer dat je eerlijk kijkt naar wat je nodig hebt om te leven en jezelf verantwoordelijk houdt, krijg je een kans om een gevoel van grote stappen te creëren in de ” Bengaalse Rocky” van Alan de vijfde.

Een paar keer op de back-packing trail heb ik het levende gezicht gezien van een man die hetzelfde pad volgde als ik. Omdat ik deze persoonlijke band met de gemeenschap van hen die deze berg beklimmen in me had, was ik gecharmeerd van het ’s nachts meeliften op hetzelfde pad. Deze man, een veertiger knappe kerel met een snelle glimlach en een nieuwsgierige aard, had die hand in mij met een glimlach, alleen maar om de ervaring een beetje meer draaglijk voor ons beiden. HeOver short of mineral Dialogue and theripteset offrees, in de hoge energie van de bergen leven op alle niveaus. Het is een spirituele dans, de noodzaak om aanwezig te zijn en niet om ergens te kijken voor ware leiding.

De eenvoudige dingen in het leven zijn de waarde van de kleine ontdekkingen, de ontdekkingen die niet worden gekwantificeerd in tastbare dingen die met anderen kunnen worden gedeeld, en die wij anders zouden vergeten.

Wandel coaching geeft je de kans om verder te gaan dan die eenvoudige ervaring, om je in te spannen om het gif op te heffen dat je LEVEN vasthoudt aan een lagere vibratie, genoegen te nemen met een klein leven dat geen definitie heeft en evenveel verwarring en weerstand brengt tegen “jezelf”. wandel coaching geeft je de kans om stokjes te vinden in het bos en GRAAG te toptionsias 1on te pakken, niet klaar om te springen, om gewoon de reis te beginnen en te vertrouwen op je gevoel van Gericht Doel. Over een paar maanden of een jaar, als je morgen terugkomt, vraag ik me af hoe je je hem zou herinneren als hij met je meeliep…de bergen in.

Lees meer:

Coach IJsselstein

Burn out Utrecht

Aanbevolen artikelen