GezondheidEen voortdurende, diepe ademhaling die de longen vult en die een soort geluk voortbrengt, bijna, zo niet het geluk zelf, dat van een aangename, spontane en verfrissende soort is, verlicht de spanning en de druk van de bevalling, vooral nadat deze te lang heeft geduurd.” geluk is een mogelijkheid als je zwanger bent en kan het hoogst zijn tijdens die eerste 9 maanden, omdat het kan worden teweeggebracht door de bevalling. Na die tijd neemt de mogelijkheid van geluk af, maar men verwacht dat u trager, gelukkiger en stresslozer zult worden.

De meeste kersverse ouders zijn van plan om van deze ontspanningsperiode gebruik te maken, maar de keerzijde is dat die paar extra minuten door stress geïrriteerd kunnen raken. De stress voor de vrouw die zwanger wordt, is immens. Haar gedachten zijn gericht op de zorgen om de baby. De man daarentegen voelt zich misschien wel klerk danblogspot waarom zou zij zich zorgen maken? Een goede buik vol energie hebben is wat iedereen wil, vooral als ze een baby aan het maken zijn. Deze opgebouwde energie stelt je in staat om te denken en te handelen. Die extra kilo’s kun je verbranden en gebruiken in andere routines, zoals warming-ups. Het zorgt ervoor dat je oefeningen behoedzaam aanpakt. Het beste is om te wachten tot je zes-weken controle, wanneer je arts besluit om je hemoglobine saturatie niveau te controleren door lipase.

Wanneer u stretchoefeningen doet na het sporten, denk er dan aan om diep in te ademen met uw buik. Adem langzaam uit als u een spanning in uw rug voelt. Houd uw adem vijf tellen vast voordat u uitademt. Adem altijd langzaam uit en houd uw adem in, net zoals u lucht in uw longen hebt vastgehouden. De vorming van zuurstof in uw lichaam kan de risico’s van zwangerschapshemoglobinesulfose verminderen. De meest waarschijnlijke oorzaak is wanneer u drie baby’s hebt gekregen en u het risico op geboorteafwijkingen moet beperken. Daarom moeten vrouwen die nog nooit een keizersnede hebben gehad, of vrouwen die onvruchtbaarheidsbehandelingen hebben ondergaan, deze operatie ondergaan. Het kan ook vermeden worden door intensief cardiovasculair werk te doen voor de bevalling. Dit leidt tot een vernauwing van de baarmoeder, waardoor de kans op hemoglobinesulfose afneemt. De vermindering van het risico zal merkbaar zijn na drie zwangerschappen. De verminderde spanningen tijdens de bevalling kunnen ook bijdragen tot de verbetering, en deze kan onmiddellijk na de bevalling worden gevoeld. Hoewel de kans op geboorteafwijkingen klein is, is het beter beschermd te zijn dan spijt te hebben. Zorg er wel voor dat je rekening houdt met enkele voorzorgsmaatregelen en mogelijkheden bij dit type bevalling.

Hier zijn enkele belangrijke tips waarmee je rekening moet houden tijdens de bevalling:

1) Goed opwarmen voor de bevalling

Zorg ervoor dat je de tijd neemt om op te warmen voor de bevalling. Een warming-up verhoogt het oxytocineniveau, dat ontspanning en comfort produceert, en ook antilichamen die infecties bestrijden. Oxytocine komt vrij bij vijf minuten intensief strekken en vasthouden, en die hoeveelheid hormonen kan gemakkelijk de hele zwangerschap van een vrouw meegaan. Probeer te streven naar tien minuten warmte (op je rug liggen en je buik masseren) om de dertig minuten. Een betere manier zou zijn om eerst te gaan zitten, even te rusten en dan langzaam op en neer te lopen. Het is van cruciaal belang dat je je adem niet inhoudt, want dan voel je je opgejaagd.

2) Houd de wee vijf seconden vast

Zorg ervoor dat je de contractie vijf seconden vasthoudt. Dat betekent niet strekken, en zeker niet je armen uitstrekken. Op die manier loop je niet het risico dat je scheurt. Je vermijdt ook zwangerschap na de baby. Daarom moet je voorzichtig zijn met vrijen, want het kan ook scheuren en bij gescheurde vliezen zijn de risico’s veel groter. Het is even belangrijk om de weeën tijdens alle processen vast te houden.

3) Het optillen van de baby

Dit is een van de belangrijkste dingen die u moet onthouden om te doen voor een effectieve bevalling. U moet de baby optillen gedurende dezelfde tijd dat u de wee vasthield. Die hoeveelheid tijd is eigenlijk heel klein: het duurt ongeveer acht seconden om de wee vast te houden voordat je de baby ook kunt optillen. Als je de wee te lang vasthoudt (te lang om de baby in beeld te laten komen), dan kun je extra spanning op het einde zetten, en dat kan tot gevolg hebben dat de baby niet snel genoeg terugkomt, en interu ho is heel eng. In feite, is het de FIFTH STigmoidoscopy. Als u besluit de wee te lang vast te houden en de baby niet op te tillen, kan dat de bevalling belemmeren. Probeer dit ook niet tijdens het eerste trimester.

De weeën ophouden en helpen bij de bevalling, lang volhouden kan leiden tot materie, trauma, infectie, littekenvorming, verlies van gevoel, beschadiging van DNA en ut zal ook zeer beangstigend zijn.

Lees meer:

Zwangerschapskussen  

Kniestoel 

Zitbal kantoor

Aanbevolen artikelen