Life coach Haarlem

Mensen vertellen me dat ze geen tijd hebben om naar die levenscoach te kijken. Anderen vragen gewoon om mijn diensten. Wanneer je gewoon vastzit op één gebied van je leven is het heel moeilijk om een actieplan te ontcijferen. Temeer daar wanneer iemand anders je een actieplan geeft het iets voor je betekent. Het succes van je zoektocht naar een life coach wordt door jou bepaald. Voordat je op zoek gaat naar een life coach is het belangrijk om eens goed te kijken naar hoe goed je luistert.

Wat doet een levenscoach? Heel eenvoudig, hij of zij luistert. De laatste tijd zijn veel mensen tot het inzicht gekomen dat iemand anders hen kan en wil helpen om te bereiken wat zij werkelijk willen bereiken. De Wet van Aantrekking vertelt ons dat we de sleutel tot ons eigen leven in handen hebben. Toch is het veel vaker dat we ons vastklampen aan onze eigen beperkende overtuigingen. Het is gemakkelijker om iemand anders te zijn dan onszelf te zijn. Dat is de reden waarom mensen vaak problemen zullen hebben totdat ze op het punt komen waar ze klaar zijn om een oplossing te zien.

Maar net zoals zelfs de meest enthousiaste timmerman moeite heeft om een tafel te ontmantelen, kan een levenscoach je door het proces van zelfontdekking loodsen. Dat is het geval in het schrijven dat ik ken. Het individu hoeft niet deillera vaardigheid van een Michael Jordan te hebben. Het enige dat het doet is het fysieke deel van je laten zien. Dat wil zeggen, dingen zoals de gezondheid, familie, relaties of werk-gerelateerde prestaties die van enig belang zijn. Deze kunnen worden gebruikt als een manier om aan te geven waar je moeilijkheden hebt.

Het belang van deze ontdekkingsstap blijkt uit het feit dat sommige mensen niet willen kijken naar opties die het beter zouden kunnen doen. Dit kan soms te maken hebben met angst. Wanneer u uw leven eens goed onder de loep neemt, kan de mogelijkheid om uw emotionele investering in een gebeurtenis of gewoonte te verliezen heel aantrekkelijk zijn. Misschien heeft u de houding ontwikkeld dat zo’n verandering u te ver zal oprekken en voelt u zich niet op uw gemak bij het maken van een nieuwe verandering die uw leven zou kunnen verbeteren.

Dan is er weer het perspectief dat we gewoon moeten omarmen wat we nu doen en bij de huidige praktijk moeten blijven. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je levensplan een dag of wat van tevoren op te schrijven. Er zijn verschillende ontwerpen voor zaken, loopbaanachtergrond, of ambachten die een levenscoach met je kan gebruiken. Onthoud dat je levensplan niemand anders is dan jouw definitie van succes. Dat kan vereisen dat je de tijd neemt om in kaart te brengen wat je wilt dat er in je leven gebeurt.

Het belang van dit deel van het life coaching proces is dat een actieplan, het uitzetten van een koers, het begin van je reis zou zijn. Zonder een kaart van hoe je daar moet komen zou je een man of vrouw met een verloren hart kunnen worden. Een levenscoach kan die persoon zijn die je aanmoediging geeft en je helpt om te komen waar je heen wilt. Het belang van het hebben van een plaats om naartoe te gaan, een reden om te zijn die je kan helpen om de somberheid in het licht van het licht te zien.

Aanbevolen artikelen