Gezondheid

 

 

Jarenlang was de enige manier om de hormonale onevenwichtigheden te verhelpen het gebruik van synthetische steroïden. De bijwerkingen waren onmiddellijk en zeer ongewenst. Spoedig echter werden de synthetische steroïden vervangen door kruiden. Deze worden nog steeds gebruikt, maar de potentiële bijwerkingen zijn groter en er moet rekening worden gehouden met de mogelijkheid van verslaving. De meeste kruiden kunnen niet in grote hoeveelheden worden ingenomen door mensen die ze op regelmatige basis gebruiken.

Tegenwoordig is er echter een nieuwe ontwikkeling in het gebruik van kruiden. In tegenstelling tot de synthetische steroïden hebben deze kruiden geen enkele bijwerking. Sinds enige tijd zijn deze getest en bewezen door wetenschappelijk onderzoek.Slachtoffers van erfelijke aandoeningen, die veronderstelden dat ze lijden aan een hormonale disbalans, hebben verlichting gevonden door het gebruik van deze kruiden. Hier zijn enkele van de symptomen van hormonale onevenwichtigheid waar u op kunt letten.

o Verminderde geslachtsdrifto Langdurige droefheid of prikkelbaarheido Moeite met concentratie of geheugeningo Verminderd energieniveauo Angstig gevoelo Verlies van spiercontrolelo Depressief gevoeledo Flashbacks naar het trauma van een traumatische gebeurteniso Fixatie van oude slechte gewoonten

Dit zijn slechts enkele van de symptomen van het niet op een gezonde manier omgaan met emotionele problemen. Het standpunt van deze symptomen is dat er niet op een gezonde manier met de emotionele problemen is omgegaan. Dit is een inadequate reactie op de ervaring. Stel je voor dat je een kamer binnenloopt en je geïntimideerd voelt, of dat je je vlak voelt door platvloersheid, of dat je je op de grond laat vallen na het lopen van een marathon? Zou je tevreden zijn met zo’n reactie?

Chiropractische zorg is gebaseerd op het wetenschappelijke feit dat zenuwen nerveus zijn en dat zenuwen emotioneel zijn. Door het wegnemen van zenuwstoringen in uw wervelkolom en hersenen, bent u in staat om de gezonde functie van de hersenen en wervelkolom te herstellen. Alexanders Modern Healthcare Institute heeft dit feit erkend door te stellen dat er geluid bestaat in het zenuwstelsel dat kan worden gedetecteerd en gecorrigeerd met behulp van geluidsfrequenties die door een stemvork worden gespeeld.

Alexanders heeft verklaard dat geluid een emotionele vorm van energie is en het vermogen heeft om emoties over te brengen en de hersenen en het lichaam te genezen. De stemvork, een gewoon instrument, kan het bewustzijn van een persoon verhogen door een welk mentaal gereedschap toe te voegen en die persoon ermee te trainen. In het geval van de stemvork is het de mentale frequentie (nuttig instrument) die wordt gebruikt en niet zomaar een frequentie die toevoegt aan de totale klank van de lichaamsdelen.

Sommige mensen hebben verklaard dat stemvork de intuïtie verbetert, anderen hebben verklaard dat het wordt gebruikt om zich op woorden te concentreren, terwijl weer anderen hebben verklaard dat stemvork het deductieve geheugen verbetert. Wat de toepassingen ook zijn, men heeft gemerkt dat stemvorken het meest effectief zijn in de ochtend, het midden van de dag en ’s avonds. De meest effectieve tijd om de stemvork te gebruiken is ’s morgens, terwijl men waarschijnlijk veel dingen inneemt; ’s avonds voor het slapen gaan, en dan nog eens ’s avonds.

Lees meer

Burn out

Niet lekker in je vel zitten

Aanbevolen artikelen