ondersteuning, uitbreiding, help en mens - loopbaan coach stockfoto's en -beelden

Waarheid # 1: In staat zijn om op te geven is geen goede zaak.

Dit is een openhartige bekentenis van mij na eerlijk nadenken. In het leven zijn er veel dingen die we moeten proberen of bereiken. Werk is een roeping, trouwen is een verbintenis, je hele leven is een carrière en je hectische schema moet worden beheerd alsof je erin zit. In mijn leven kom ik de hele tijd obstakels tegen! Er zijn echter gevallen waarin ik er niet in faal om mijn best te doen, mijn best te doen om doelen te bereiken. Toen ik er niet in slaagde de beste coach te zijn die ik kon zijn, veroorzaakte dat veel schade aan mijn psyche en algeheel zelfvertrouwen: negatief denken en te zelfbewust zijn.

Het principe van de minste verantwoordelijkheid; het onvermogen om verantwoorde beloften na te komen, deadlines te negeren en rekeningen op tijd te betalen is het kenmerk van een vreselijke coach. Wanneer u een trainer of een andere professional inhuurt om met u samen te werken, mag u verwachten dat zij uw belangen voor ogen hebben. Je zou verwachten dat ze jouw succes willen, niet alleen hoe snel ze je twintigers kunnen laten verliezen!

Waarheid #2: Jezelf coachen kost veel moeite.

Niets dat je kunt doen, komt gratis. Als je je gezondheid blijvend wilt verbeteren, is toewijding en zweten nodig, net zoals je elke dag doet. De persoon die vanaf de andere kant van een kamer naar je schreeuwt en schreeuwt, ben jij! Jij bent de enige die kan veranderen hoe je eruit ziet en voelt. Als er ooit een barrière was die niet overwonnen kon worden, dan zou het deze zijn.

Feit is dat er niemand anders is die kan doen wat jij kunt. Er is geen fitnessmagazine dat gaat bereiken wat jij kunt bereiken. Als dat zo was, zou ik elk jaar een miljoen dollar rijker zijn. Ik zou meer vrienden en meer romantische relaties hebben. Ik zou meer dingen kunnen doen met meer efficiëntie en serieuzer, belangrijker, belangrijker, belangrijker, ik zou me beter voelen!

Als je echt een idee hebt hoeveel werk het kost om een ​​geweldig fit lichaam te krijgen, kun je ervoor kiezen om een ​​beetje uit te geven. Betalen is een investering, een verantwoorde beslissing. De schaamte spoelt weg.

Waarheid #3: Succes is niet gegarandeerd door met de juiste coach te werken.

Zorg ervoor dat u, voordat u zich aanmeldt bij een trainer, diepgaande informatie over hen heeft. Hoe hebben ze eerder getraind? Wat is hun reputatie? Hebben ze referenties? Behoren ze tot een soort erkende organisatie? Zullen hun video's er goed uitzien op mijn plank? Wat vind je leuk aan je online? Wat is je algemene beschikbaarheid? Dit zijn de vragen die je voor jezelf moet beantwoorden voordat je met een coach aan de slag gaat. Vaak kiezen mensen een fitnessprofessional op basis van aanbevelingen van familieleden of vrienden. Een vrouw die ik interviewde, zei dat ze 23 jaar oud was en dat ze "te mager om dik te zijn".

In een poging om mensen te helpen gewicht te verliezen, besloot ze te gaan trainen met een coach. Na een week was ze 20 kilo lichter, maar ze begon gefrustreerd te raken omdat de trainingen niet intens genoeg waren.

Beschouw het bovenstaande als een waarschuwing – Om het lichaam te krijgen dat u wilt, in de kortst mogelijke tijd, kan een verandering van levensstijl nodig zijn. Raadpleeg altijd een arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw levensstijl.

Conclusie

Er is niets geweldigs te zeggen over de realiteit van het vetverliesproces. Dik zijn is ellendig. Ik weet uit de eerste hand dat mijn verlies van 25 pond mijn leven op zijn kop heeft gezet, me van mijn energie, steun en vertrouwen heeft beroofd en mijn kleding heeft verpest.

Maar je kunt er tegen vechten.

Houd het geloof, en ook jij kunt slagen.

Onthoud dat je niet "dik" hoeft te zijn om een ​​gelukkig en gezond leven te leiden.

Tijdens de lunch op een recente dag werd mij de vraag gesteld: "Heb je jezelf de laatste tijd gewogen?"

"Nee, dat heb ik niet."

'Waarom bestelde je dan de Big Macs?'  Loopbaan coach Utrecht

"Ik heb de Big Macs niet besteld, ik heb die weinig bekende, prachtige alternatieven besteld."

Als je liever de "belachelijke" keuze hebt, bestel dan zeker je Big Mac's. Maar ik beloof je dat je ook een gelukkig, krachtig lang leven zult leiden!

Aanbevolen artikelen