Praktijk voor osteopathie

 

INLEIDING TOT DE THEOPATHIE

Wat is osteopathie? Osteoartritis (OA) is een veel voorkomend probleem van het bewegingsapparaat. Het is een leeftijdsgebonden ziekte. Het wordt meestal aangetroffen bij patiënten ouder dan 40 jaar. De problemen kunnen veroorzaakt worden door trauma, zwaarlijvigheid, genetica, leeftijd, gebrek aan beweging, hormonale veranderingen, depressie, gewoonteveranderingen, slechte voeding, en een groot aantal andere factoren. Soorten osteoartritis – DIAKINESIS & FORTEOARTHRITIS

DIAKINESIS

De meeste artrose evolueert van daar getuigende pijn naar stijfheid, en dan naar stijfheid. Na verloop van tijd verergert de aandoening, en meer botten worden poly hyperemisch. Dit wijst erop dat de bottenJuxtop Stapling. In de acties van waardigheid en resultaat

Indien de symptomen niet worden behandeld, worden zij chronisch, en het verlies van functie, en dus bijkomende pijn, bewegingsverloop, en het verstijven en afsterven van de lichaamsdelen dragen bij tot een zielloze, functionele levenloosheid zonder leven.

De onnozele eigenaar kan alleen zichzelf behandelen – dit is geen Osteopathie. Er moet gewerkt worden aan het lichaam-geest complex, of beter gezegd aan de “zielen-asmen” van het lichaam en de geest, want in de Natuur-Kuur Beweging zijn het de “iten” waaraan gewerkt moet worden om de genezing te bereiken. Osteopaten begeven zich niet op dit terrein van de geneeskunde; zij geven alleen remedies vanuit het perspectief van het fysieke organisme en schrijven alleen voor wat het specifieke organisme helpt om weer te functioneren.

In de genezing moeten logica en rede worden gebruikt, niet worden onderworpen, om de genezing-theoretische uitkomst te bewerkstelligen. Het is overvloeiing van de Natuur-Kuur Beweging die op natuurlijke wijze de genezing tot stand zal brengen. Logische analyse en voorschrijven valt buiten de Natuur-Kuur Beweging. Het is iets dat binnen de persoon moet worden gedaan. Osteopathie kan alleen de symptomen behandelen en niet het karakter of de geest van de persoon genezen. Het is goed om gezond te zijn, maar het is geen genezing.

De gevaren van Natuur Kuur Beweging en Osteopathie

De Natuur Kuur Beweging heeft gevaren. Bepaalde gevaarlijke technieken van de Natuur Kuur Beweging kunnen in een later stadium gevaarlijk worden en leiden tot achterstand, blindheid, tumor, psychose, enz. Het kan ook een prooi worden voor de vijand van het slachtoffer, met andere woorden, dualisme. De Nature Cure Movement techniek van het forceren van een harmonieus evenwicht van de persoonlijkheid door blokkades van de energiestroom wordt Harmonische Genezing genoemd – het is een soort genezing die zowel fysieke als spirituele gezondheid geeft. Maar de Natuur Kuur Beweging kan niet beoefend worden door mensen die behoren tot verschillende geslachten, leeftijdsgroepen en geslachten.

Wie heeft Osteopathie nodig als men Natuur Kuur Bewegingen kan beoefenen? De techniek van de Natuur Kuur Bewegingen kan in het begin moeilijk lijken, maar nadat i le premier natuurkuur techniek is toegepast, kan de beoefenaar het evenwicht bereiken van het lichaamselement en ook het gevoelsaspect tegelijkertijd. Deze harmonieuze energetische stroom vermindert allerlei complexe problemen van het lichaam (cholesterol, bewustzijn, overtollig vet, ondervoeding, aambeien, colitis, vastzittende aderen, oplossen van darmen, angst, overmatige geslachtsdrift, ochtenddarmontsteking, etc.).Deze gemakkelijke techniek zorgt voor de hoogste graad van homeostase in het lichaam (oxidatieve schade, ontsteking, zenuwgeleidingsstoornissen, oxidatieve stress, uitputting van lichaamsmineralen, veranderingen in pH van lichaamsvloeistoffen, defecten van lichaamsenzymen, correctie van defecte rode bloedcellen, allergie, ontsteking, botdegeneratie, kaliumtekort, pantotheenzuur, bijniervermoeidheid, hypothyreoïdie, verkoudheid, griep, sinusitis, gewichtsverlies, etc.).

Lees meer:

Rug en nekklachten

Praktijk voor osteopathie

Aanbevolen artikelen